Sportingbet nyereményeső!

Lezárult az egyik, indul a másik játék a Hungary lapcsalád oldalain. Most egy Seat Ibiza a tét, a fifahungary és a sportigbet közös játékán. Ráadásul a Tőlünk regsiztrálók közül az első húsz regisztrált, egy pólót is kap ajándékba! Nyerhetsz. Fogadjunk?

 

Ha azonnali nyereményre vársz és a leggyorsabbak közé tartozol, máris tied egy sportingbetes póló vagy sapka. Nincs más dolgod, mint az oldal alján lévő linkre böknöd és regisztrálnod magad a sportingbet oldalon. Miután feltöltötted számládat minimum 3 000 forintal máris tied az 50%-os feltöltőbónusz (ajándék 3000 Ft azonnal 3000 Ft feltöltésnél) és a lehetőség a fődíjra. Csak küld el a sportingbet azonosítód, neved és címed az ugyfelszolgalat@sportingbet.com e-mail címre és figyeld a postaládát. Ha mindezt május 30-ig teszed részt veszel a sorlsoláson és indulhatsz a Seat Ibizáért!

 

Nagy induló játékunk után a fifahungary tehát nem áll le, legyen tiéd a 30 000 000 HUF vagy egy Aston Martin V8. Nincs más dolgod, mint szintén a linkre bökni a nyiladat, regisztrálni és regsiztrációdat követően minden nap fogadni 7 500 forint értékben. A végén csak egy az, aki mindent visz! Ha ezt a következő 3 hétben teszed elviheted a pénzt vagy az álomautót.

 

<< Játszani akarok most >>

 

 

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!